Menu

Støt klubben via OK-Benzin

image

Få et OK Benzinkort og tank penge til din lokale sportsklub

Når du bestiller et OK Benzinkort med en sponsoraftale knyttet til din lokale klub, støtter du klubben med 6 øre for hver liter benzin eller diesel, du tanker. Jo mere du tanker, jo flere penge får klubben. Når du har tanket 500 liter, så får klubben en ekstra bonus på 250 kr.

 

Det er nemt, hurtigt og gratis at få dit OK Benzinkort. Du skal ikke betale oprettelsesgebyr, kontoen er rentefri, og du betaler kun din benzinregning én gang om måneden. Der er et opkrævningsgebyr på 5,50 kr. om måneden, hvis du betaler med Betalingsservice, og 10,00 pr. fremsendt girokort. Hvis der er måneder, hvor du ikke bruger kortet, bliver opkrævningsgebyret naturligvis ikke opkrævet.

Benzinen bliver selvfølgelig ikke dyrere med en sponsoraftale – vi sponsorerer hele støttebeløbet.

 

Få dit OK Benzinkort og støt din sportsklub

 

Sådan støtter du din sportsklub med dit OK Benzinkort

Når du bestiller et OK Benzinkort, kan du i bestillingsformularen se, om din klub har en sponsoraftale med OK. Har klubben det, kan du vælge den til og fortsætte din bestilling, og så er du godt på vej til at støtte din lokale klub, hver gang du tanker med dit OK Benzinkort.

 

Er du allerede kunde ved OK? 

Hvis du allerede har et OK Benzinkort, kan du nemt og hurtigt tilknytte dit kort en sponsoraftale. Ring til os på 78 73 10 34, så sørger vi for al det praktiske.

 

 

VIGTIGT INFO - KLUBBENS SPONSORNR. ER:

55 92 37